OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurangerna på Kläppen drivs i bolaget Kläppen Restauranger AB.
Vi som äger restaurangerna heter Janne Söderberg och Magnus Wieselqvist.
Restaurangerna driver vi i ett eget bolag men när gästen möter oss tillhör vi alla Kläppen och är på plats för att göra gästernas vecka till en stark vinterupplevelse. Vår idé är att erbjuda en matresa och inte bara en skidresa. Därför jobbar vi med olika koncept på våra respektive enheter. Hos oss finns det flera olika restauranger med olika tjänster att söka. Totalt är vi ca. 90 personer fördelat på våra 7 olika enheter.
Grundläggande för dig som söker hos oss: Som person gillar du ordning och reda, är bra på att passa tider och gillar att arbeta själv likväl somtillsammans med andra. Du är en positiv och engageradperson som gillar att arbeta under högt tempo.Nyutexaminerad, riktigt intresserad med en vilja av stål eller meriterad med erfarenhet. Alla är välkomna att söka!
Söker du flera tjänster? Glöm inte att prioritera tjänsterna du söker i ordningsföljd med ditt första val som nr 1.
· Restaurang Tranan lunchrestaurang med hög puls och många gäster.
· Freds Placemysigt hak för snabbare rätter. Coffeeshop &bar inomhus och burgare & korv från grillen ute på altanen där man sitter på renfällar och äter under bar himmel.
· Toppstuganerbjuder stort utbud av fikabröd, smörgåsar, lättare lunchrätteri caféetoch en matsal för à la carte luncher. Riktigt hög puls!
· Brasserie Karelius Kött & Delien liten pärla som erbjuder vällagad à la carte.
· Persgården Våffelstuga enklassisk mysig våffelstuga som serverarvåfflor, smörgåsar, fikabröd m.m.
· Bageriet ivårtbageri startar dagen med brödförsäljning &café/konditori och övergår sedan undereftermiddagen även tillpizza för take away eller att äta på plats.
· Halster Bar & Bistro vår största restaurang på Kläppen som är öppen från frukost till sen kväll. Halster är knutpunkten på Kläppen och det är även här vårpopuläraafterski huserar.
Om tjänsten Tjänsten som servitris/servitör hos oss innebär arbete såväl dag som kvällstid på någonav våra restauranger Toppstugan, Halster Bar & Bistro eller Brasserie Karelius. Jobbar man på Kläppen Restauranger så har man i grunden sin fasta arbetsplats men man får vara beredd på att kunna hoppa in där det för tillfället behövs.
Arbetsuppgifter I en restaurang vanligt förekommande sysslor. Allt ifrån förberedelse till servering, ta beställningar, plock etc. Vi jobbar med lunch, à la carte och temakvällar. Temakvällarna är buffé.
Kvalifikationer Som servitris/servitör hos oss ser vi gärna att du har minst ett par års erfarenhet från liknande uppgifter. Ange i din ansökan vilken av restaurangerna du helst tror att du vill arbeta på. I din ansökan vill vi att du berättar varför just du är rätt person för oss. Berättar om dina tidigare erfarenheter samt lämna gärna referenser.
Sista ansökningsdag13 oktober
KontaktuppgifterHar du några övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på:emma.sonnysdotter@klappen.se
GDPR Genom din ansökan godkännerdu att Kläppen Restauranger AB hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tomas Berg
0280-96270
Linda Gånors
0280-96205
Janne Söderberg
070-4909600
Fredrik Stenmalm
Martin Skogstad
Lena Eriksson
0280-96236