OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Sigtuna Stadshotell
1909 Sigtuna Stadshotell är Sveriges minsta 5 stjärniga hotell och vackert beläget i Sigtuna stad. Hotellet är välkänt för sin service, härliga atmosfär och White Guide-prisade restaurang sedan 2009. Sigtuna Stadshotell är ett populärt alternativ för konferenser, fester samt bröllop och gästerna är såväl lokala som externa.
Verksamheten ägs och drivs i privat regi. Ambitionsnivån är hög och man lägger stor vikt vid sina engagerade medarbetare, vilka alla bidrar och är delaktiga i att säkerställa att arbetsplatsen erbjuder och levererar de tjänster, service och kvalité deras gäster förväntar sig.
I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsstyrkan i Norden AB och alla frågor hanteras via dem.
Vi söker en riktigt duktig kock
Köket är klassiskt svenskt och köksmästare Gustav presenterar sitt kök så här:
Min passion för mat har alltid varit enkel, god mat utan att stänga några smakdörrar. Att fritt testa världens alla smaker med båda fötterna förankrade i den svenska myllan. Smaken står alltid i centrum i valet av råvara, den går aldrig att kompromissa på. God mat, inga konstigheter!
I Stadshotellets kök passar du som är driven, positiv, har en känsla för detaljer samt tycker om att ge det där "lilla extra". Teamet består av fem personer, köksmästare Gustav Brixelius, en sous chef, två kockar och en bagare.
Om rollen
Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och vill vara med och utveckla en av Sveriges finaste pärlor. Du har flera års erfarenhet av arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal.
Arbetstiderna är varierande och säsongsbetonade.
Egenskaper och kompetenser
Vi söker dig som brinner för mat, dryck och service, älskar detaljer och värderar goda relationer!
Vi önskar att du;
- Har flerårig erfarenhet som kock
- Är social och kommunikativ
- Förstår det svenska matspråket
- Är strukturerad och organiserad
- Har god kunskap och passion för mat & gärna dryck
- Är kreativ och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
- Kommunicerar gärna på svenska annars krav på obehindrad engelska
Ansökan
Passar du in i beskrivningen och strävar efter att leverera och överträffa förväntningar och gästupplevelse - tveka inte att söka!
Har du frågor om tjänsten så går det bra att kontakta Peggy Cussil, peggy@rekryteringsstyrkan.se, 070 796 2061 eller Mona Wågberg via mail, mona@rekryteringsstyrkan.se eller telefon 0762 49 08 61
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag 2022-05-15
Ansökan gör du här nedan(vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl)