OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Sigtuna Stiftelsen
På Sigtunastiftelsen ryms hotell och konferens, kulturverksamhet och forskning under ett och samma tak, vi är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917.
Vi är en spännande arbetsplats där allt är möjligt. Vi välkomnar allt från internationella möten och events, konferensdagar, vackra bröllopsfester till det stämningsfulla julbordet.
I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsstyrkan i Norden AB och alla frågor hanteras via dem.
Om rollen
Sigtunastiftelsen vill välkomna dig som är en passionerad matlagare.
Vårt härliga köksteam arbetar helst med närproducerade produkter och lagar allt från grunden till vår KRAV-märkta restaurang. Hos oss får du möjlighet att ta plats och utvecklas och vi hoppas att du är kreativ och gärna bidrar med nya idéer och smaker. Tillsammans med restaurangens tre sommelierer matchar vi mat med dryck för bästa smakupplevelse.
Egenskaper och kompetenser
Vi önskar att du;
- har minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst
- har ett gediget intresse för mat och dryck
- är flexibel
- är strukturerad i ditt arbetssätt
- kommunicerar obehindrat på svenska. Fler språk är meriterande.
Sigtunastiftelsen är en varm och intressant arbetsplats där du får utrymme att vara ditt bästa jag. Vi erbjuder relevanta internutbildningar, friskvårdsbidrag samt generösa personalrabatter.
Ansökan
Passar du in i beskrivningen och vill arbeta i en härlig miljö - tveka inte att söka!
Har du frågor om tjänsten så går det bra att kontakta Peggy Cussil, peggy@rekryteringsstyrkan.se, 070 796 2061.
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande sista ansökningsdag 2022-01-10
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning. Arbetstiderna varierar, dag som kväll samt även helger, lön enligt HRFs kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse
Ansökan gör du här nedan(vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl)