OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Pågens kvarn Lilla Harrie Valskvarn söker nu en operatör till våra siloanläggningar. En tjänst för dig som vill vara med i förädlingen av svenskt livsmedel och styra spannmålsflödet - en viktig del i koncernens process från ax till limpa.
Vad erbjuder vi dig?
Tillsammans med engagerade kollegor kommer du vara en viktig del av Lilla Harrie Valskvarns verksamhet att förse Pågen och andra bagerier med mjöl. Som Silosoperatör får du en varierande och omväxlande vardag med olika arbetsuppgifter och varierade arbetstider. Från att styra och övervaka spannmålsflödet till att hantera malningen. Arbetet som operatör innebär därmed att du har bredd i arbetet och hanterar hela processen från spannmål till färdigt svenskt kvalitetsmjöl.
Du kommer tillhöra ett starkt och framgångsrikt familjeföretag som har en ständig vilja att utvecklas. Då Pågen och Lilla Harrie står inför stora tillväxtsatsningar och utbyggnad i form av ett nytt bageri i Landskrona de närmsta åren, väntar en spännande resa och vi genomför nu en större satsning på vår organisation. Här på Lilla Harrie Valskvarn blir du en del av ett engagerat och jordnära team och får en unik möjlighet att bidra till utveckling av rollen. Så gillar du att arbeta i dynamisk miljö med framtidstro, tycker om utmaningar och har en vilja av att lära dig allt inom rollen, så är du rätt person för oss.
Vad innebär rollen?
Huvudsakliga arbetsuppgifter som Silosoperatör vid vår Siloshantering i Lilla Harrie, är att hantera hela processen från inkommande spannmål till färdiga spannmålsblandningar, till levererat mjöl. Arbetsuppgifterna består i att övervaka och styra spannmålsflödet i våra två egna anläggningar i Skåne, Lilla Harrie och Eslöv.
Eftersom det är livsmedel vi hanterar är provtagning och analyser av inkommande spannmål en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna. Det innebär också att vi lägger stort fokus på att upprätthålla högt ställda krav på kvalitet och hygien och därmed kontinuerligt städ. Hela processen styrs och övervakas med modernt styrsystem på datorer.
Arbetet innehåller både självständigt delar och samarbete i team. I rollen ingår delvis skiftarbete inkl. helger och nätter under skördeperioden i augusti.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet som processoperatör sedan tidigare, helst då från annan livsmedelstillverkning eller annan processindustri då förståelsen för processflöde är viktig, och förstås vara nyfiken på att lära dig nya produktionssätt och processer. Du är en noggrann, engagerad person som gärna tar ansvar. I ditt arbete kommer du ha flera processer i gång samtidigt vilket innebär att du måste ha förmåga att planera och prioritera.
För att trivas i rollen behöver du också uppskatta de utmaningar en verksamhet kräver som ska fungera årets alla dagar för att vår kvarn ska kunna förse våra kunders bagerier med mjöl. Likaså bra med ett visst tekniskt intresse då arbetet innehåller en del av lättare mekaniska underhåll och reparation.
Vi ser gärna att du har;
• Relevant utbildning och erfarenhet som processoperatör
• Viss erfarenhet av styrsystem då det mesta styrs via datorer
• Fokus på kvalitet i alla delar av ditt arbete och arbetar strukturerat
• Förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp
• Körkort samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
• Truckkort och/eller lastmaskinförarbevis är meriterande
Sök!
Om detta låter intressant så är du varmt välkommen med din ansökan senast 2024-09-08. Urval kommer att ske löpande så sök redan nu. För information om tjänsten ring 046-238830 för vidare kontakt.
Om Lilla Harrie Valskvarn
Lilla Harrie Valskvarn är Sveriges äldsta kvarn och har malt mjöl sedan 1509. Lilla Harrie Valskvarn ingår i familjekoncernen Pågengruppen och är idag en av Sveriges ledande mjölproducenter. Vi maler årligen ca 130 000 ton vete- och rågmjöl i våra två kvarnar; i Kävlinge där också huvudkontoret ligger, samt i Västra Frölunda.
Vi vill verka för ett hållbart svenskt jordbruk, en stark svensk livsmedelsproduktion och vill ha ett nära samarbete med våra odlare. Hög kvalitet är vårt signum och vi använder närodlat spannmål som odlats på några få mils radie från våra kvarnar där en stor del av mjölet blir till goda bröd på Pågens bagerier. Ett gott bröd börjar med rena, friska råvaror brukar vi säga.