OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Birger Jarl är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Stockholm. Hotellet har 271 hotellrum och sviter, restaurang och lobbybar samt en konferensvåning med kapacitet för totalt 550 personer. Hotellet vänder sig till såväl affärs- som fritidsresenärer och har en stor andel internationella gäster.
I koncernen finns även Hotel Tegnérlunden som är stängt pga. renovering. Beräknad att öppna igen under 2023.
Vår vision är enkel, vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska känna samma sak –”Här vill jag bo, här vill jag jobba!”
Köksgänget behöver utöka med en glad & självgående kock
Tulegatan 8 by Hotel Birger Jarl fungerar som ett vardagsrum där våra gäster kan fylla på med energi över en generös frukostbuffé, träffa affärsbekanta över en lunch eller äta middag i lugn och ro efter en intensiv dag. I vårt kök dominerar nordiska råvaror. På menyn finner du både svenska klassiker i modern tappning såväl som influenser från världens alla kök.
Du…
är självgående, glad och utåtriktad med en hög ansvarskänsla. Du gillar att dela erfarenheter och kunskaper med andra. Mat är givetvis din stora passion!
• har minst 3 års erfarenhet och/eller relevant utbildning
• prestigelös
• tycker om att vara kreativ
• är kvalitetsmedveten, stresstålig och jobbar bra i team
• kommunicerar obehindrat i tal på svenska eller engelska
Tidigare arbete på hotell är meriterande men ej krav.
Vi…
Erbjuder en arbetsplats med god arbetsmiljö, schysta anställningsvillkor och trevliga kollegor. Vår filosofi är att alla ska ha möjlighet att finna en bra balans mellan privatliv och arbete.
• söker 1-2 personer på heltid (är deltid/extra om du föredrar)
• lön och startdatum enligt överenskommelse
• rullande schema med varierande arbetstider - dag/kväll/vardag/helger. Vi är öppna för att alla har olika förutsättningar. Låt oss prata om saken!
• erbjuder en möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
• kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
I tillägg till ovanstående omfattas samtlig personal av ett årligt vinstdelningsprogram
Ansök idag!
Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta vår köksmästare Joe Turnell
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Receptionschef Ashkan Aram
08-674 18 28
Köksmästare Charlie Sollergård
08-674 18 02
Service Team manager Ashkan Aram
08-674 18 28
Service Team Manager Lisa Schröder
08-674 18 00
Lina Andersson