Självgående kock på 50 % rekryteras till Tumba Bruksmuseum

Arbetsbeskrivning

Tumba Bruksmuseum är det trevliga museet i fridfull miljö vid Tumba bruk som visar utställningar om livet och arbetet på sedelpappersbruket samt Riksbankens historia. Hit kommer framförallt förbokade sällskap såsom konferenssällskap och grupper som bokat visningar eller affärsluncher. Muséets café och restaurang serverar fika, luncher och middagar och hit rekryterar Majola nu en självgående kock som ska ansvara för driften av köket. Tjänsten är på ca 50% och är perfekt för dig som vill ha en ansvarstjänst men inte arbeta heltid!



OM TJÄNSTEN:


Som kock på Tumba Bruksmuseum ansvarar du för museets kök och lagar mat till framförallt förbokade grupper med konferensluncher, fika och middagar.

Du lagar all mat från grunden och arbetar med kvalitativa råvaror som i första hand är närproducerade och ekologiska, för att minska miljöpåverkan. Förutom matlagning och bakning ingår även genomförande av arrangemang samt administrativa arbetsuppgifter kring inköp och menyplanering, i samråd med dina kollegor på museet.Du arbetar med gästens helhetsupplevelse i åtanke och tar även emot bokningar och förfrågningar. Du arbetar helt självständigt i din tjänst men har kollegor inom övrig verksamhet på museet.



Tjänsten är på deltid på ca 50%, men kan variera i perioder. Arbetstiderna varierar beroende på bokningar men generellt så arbetar man halvdagar mellan cirka 08.00-14.00. Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person och du blir anställd direkt av Statens Historiska Museer efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.




OM DIG SOM SÖKER:


Till denna tjänst söker vi dig med tidigare erfarenhet av kockyrket, som är van att arbeta självständigt. Du trivs i ett litet kök där du på egen hand får planera verksamheten och du tycker att det är viktigt med miljötänk och hög kvalitet i matlagningen. Du håller ordning och reda, är bra på att planera samt är effektiv och noggrann i ditt arbete.




Eftersom Tumba bruksmuseum har en personalstyrka på endast fem personer ser vi att du är en prestigelös person med god samarbetsförmåga som hugger i där det behövs. Du är serviceinriktad och har god hand med gäster samt är positiv och representativ i ditt sätt och ser långsiktigt på din roll på museet.




Missa inte denna chans att få driva ett eget kök i en trivsam miljö där du kan sätta din egen prägel på verksamheten! Sök tjänsten direkt via vår annons eller genom att maila till johanna.lagerstrom@majola.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult Nacka
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 14 januari 2019

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024