OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Tidningshuset är en modern stor och trivsam kantinrestaurang med nya spännande rätter varje dag. I vårt franskinspirerade Pocket Café hittar man allt från frukost, sallader, soppa och våra hembakta sötsaker. Köket vi serverar maten ifrån är ett öppet kök så ibland är kockarna de första gästerna möter. Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag.
Kort om tjänsten
För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du är en duktig kock som känner yrkesstolthet och strävar efter förbättring och utveckling. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.
Din främsta arbetsuppgift kommer att vara operativt ansvarig för löpande verksamhet i köket, och den dagliga lunchserveringen och catering. Dagligt arbete som kock och kontinuerligt arbete i drift men även med uppgifter som inköp, kostnadsberäkning, inventering och menyplanering. Du är delaktig för budgeterad råvarukostnad och köksekonomi. Du ansvarar även för maskinparken i köket samt för att egenkontroll genomförs.
Vad säger kollegorna om Nordrest
Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Möjlighet att delta i motionslopp
- Stor kick-off för alla varje år
Vem är då vår nya drömkollega?
Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Du är nu redo att ta nästa steg och ser fram emot att anta utmaningen som souschef/1:e kock. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.
Vi vill att du har:
- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock
- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
- Utbildning i HACCP
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort
Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
- Tidigare erfarenhet Get Compliant (egenkontroll)
- Du har erfarenhet av som arbetsledare/ledare
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast (senast 31/10).
Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning)
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund