OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sjöpaviljongen ligger vackert beläget vid stranden i Alvik med hela Essingefjärden glittrande utanför fönstren, endast en kvart från city. Värdshuset har öppet 363 dagar om året och håller i klassisk värdshus-anda hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukas det upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, Mårten Gås och julfirande. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill - svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar.
Vi söker en Souschef i första hand eller en kock/kallskänka.
Du kommer arbeta med klassisk matlagning med säsongsbetonad meny över året. Vi jobbar endast med bra råvaror och lagar mat ifrån grunden.
Vårt kök har en stabil grund av erfaren personal som är vana att jobba ihop och som söker en ny driven medarbetare som vill vara med att utvecklas med oss. Önskemålet är att hitta en stresstålig och matintresserad person med en glad och positiv inställning till livet. Vi kör ett tvåveckors schema med en längre vecka och en kortvecka med mycket ledighet, bra möjligheter till utveckling genom kurser osv, stabilt företag med förmåner och möjlighet till vidareutveckling inom koncernen. Vi kör både lunch och kvälls á la carte.