OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en vikarie då vår kock är sjukskriven. Vikariatet ska tillsättas 2023-05-02 och löper på till 2023-08-31 dock med ett semesteruppehåll under veckorna 28-31 då förskolan är stängd.
Det kan eventuellt bli förlängning då det är osäkert hur lång sjukskrivningen blir.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden då tjänsten ska tillsättas ganska snart.
Lysmasken är en enskild förskola med tre mindre grupper för barn i åldern 1-5 år.
Vi håller till i ”gamla badhusets” lokaler på Vikingavägen i centrala Nynäshamn.
Med utomhuspedagogiken och läroplanen som grund är idén i vårt arbetssätt att barns behov av rörelse, kunskap och gemenskap tillfredsställs genom vistelse ute på gården och i naturen.
Målet är att förbättra attityder, ge trygghet och kunskap om vår miljö samt att lära barnen respektera, uppskatta och uppträda hänsynsfullt mot varandra och naturen.
I december 2007 blev vi en certifierad I Ur och Skur förskola.
Öppettider:
06:30-17:30
FÖRSKOLAN HAR SEMESTERSTÄNGT VECKA 28-31.
Dina kvalifikationer:
- är utbildad kock eller liknande erfarenhet
- har intresse av måltidspedagogik
- har ett stort intresse av kost och hälsa
- är ansvarsfull
- är initiativrik och flexibel
- anser att en varierad hemlagad kost är viktig
- har lätt för att samarbeta i ett större arbetslag
- med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökets roll på vår förskola.
-Social och intresserad av våra barn och föräldrar
- kunskaper inom it och data är ett plus då beställningar görs digitalt
OBS! Det är viktigt att du är rökfri då vi har en allergiker i vår personalgrupp.
Ditt uppdrag:
I vårt kök får du vara med och lägga en grund för sunda matvanor.
Det är viktigt att du gör alla måltider till en helhetsupplevelse.
Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden till förskolan med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror.
Du kommer att laga lunch och mellanmål till 47barn och 10 pedagoger.
Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser vi gärna att du har ett intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost.
Det ingår också att dagligen laga specialkost som är likvärdig det som serveras för dagen.
Du ansvarar för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig städning av köket. Du har också ansvar för att göra livsmedelsbeställningar samt att följa givna budgetramar.
Du skapar veckans matsedel själv med ett varierat utbud av rätter som är traditionella men även mer nyskapande rätter med spännande smaker.
Du kommer att ha daglig kontakt med barn och personal och därför är det viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan.
Du äter din lunch på avdelningarna för att få denna dagliga kontakt med barnen och oss andra.
Arbetstid: 08:00-15:30 måndag-fredag