OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Skepparholmen Nacka är ett skandinaviskt spa- och konferenshotell som erbjuder sina gäster mat från det klassiska svenska köket med hälsoinriktad prägel och med menyer som speglar säsongens råvaror.
Restaurangen har över 220 platser fördelat i tre matsalar. Ledorden är Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Till Skepparholmen längtar man tillbaka!
De senaste årens satsningar har gjort att Skepparholmen Nacka är i en kraftig tillväxt och för att möta detta har vi byggt om vårt kök och även öppnat en ny matsal.
Vi söker därför kockar till vårt kök som vill var med i detta spännande utvecklingsfas vi befinner oss i.
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela med våra gäster. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bl.a.
·Traditionellt arbete som kock för lunchbuffén och konferens
·Arbeta utifrån Skepparholmen Nackas standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
·Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
·Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
·Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
·Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Du kommer att arbeta i ett team med skickliga kockar och kallskänkor som lagar god och hälsosam mat från grunden och som använder mycket ekologiska och närproducerade råvaror.
Erfarenhet av arbete i restaurangkök och relevant bransch-utbildning är ett krav. De arbetsuppgifter du inte kan lär vi dig.
Viktiga egenskaper vi söker är att du är smaksäker, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar, ser vad som behöver göras och har hög arbetskapacitet. Men framförallt behöver du vara motiverad att fortsätta utvecklas till att bli en allt bättre kock.
Arbetet är heltid, vardagar, kvällar och helger.
Vi söker även fler duktiga kockar och kallskänkor för arbete extra vid behov.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Martin Åleberg
Annalisa Kallipolitis
08-7476533
Iain McKellar
08-747 65 70