OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Skepparholmen Nacka är ett skandinaviskt spa- och konferenshotell som erbjuder sina gäster mat från det klassiska svenska köket med hälsoinriktad prägel och med menyer som speglar säsongens råvaror.
Restaurangen har över 220 platser fördelat i tre matsalar. Ledorden är Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Till Skepparholmen längtar man tillbaka!
Vi söker dig som är ny som kock och vill vara med i vår spännande utveckling.
I vårt kök samlas kollegor varje dag för att skapa fantastiska maträtter till våra gäster. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bl.a.
·Traditionellt arbete som kock lunch och kväll.
·Arbeta utifrån Skepparholmen Nackas standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
·Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
·Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
·Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
·Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Du kommer att arbeta i ett team med skickliga kockar och kallskänkor som lagar god och hälsosam mat från grunden och som använder mycket ekologiska och närproducerade råvaror.
Du har ett stort intresse för matlagning. Relevant bransch-utbildning är ett krav. De arbetsuppgifter du inte kan lär vi dig. Viktigt är att du är punktlig och vill utvecklas som kock.
Arbetet är heltid, vardagar, kvällar och helger.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Martin Åleberg
Annalisa Kallipolitis
08-7476533
Iain McKellar
08-747 65 70