Skepparholmen Nacka växer - söker serveringspersonal

Arbetsbeskrivning

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Vi söker dig som tycker det är roligt att presentera och prata om mat och dryck. Du förväntas berätta om menyn vi serverar, ha kunskap eller förmåga att lära dig om specialkost som tex mat för olika allergier och kunna ge förslag på passande dryck. Restaurangen är KRAV-certifierad.
Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom övriga Skepparholmen och kommer delta i våra årliga utbildningar inom säkerhet, miljö och service.
Goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i övriga språk samt relevant branschutbildning är meriterande. SL buss trafikerar fram till Skepparholmens grind, hållplats Hamndalsvägen.
Vill du vara den första våra restauranggäster möter och den som hälsar välkommen tillbaka när de lämnar bordet? Vi söker en engagerad medarbetare till vår restaurang för arbete heltid, vardagar, kvällar och helger. Vi söker även flera engagerade medarbetare för arbete extra vid behov.

Erfarenhet av servering är meriterande men inget krav. Arbetsuppgifter du inte kan lär vi dig. Viktiga egenskaper vi söker är att du är utåtriktad, ler mot världen, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar, passar tider, ser vad som behöver göras och har hög arbetskapacitet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Martin Åleberg

Annalisa Kallipolitis
08-7476533
Iain McKellar
08-747 65 70

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SKEPPARHOLMEN AB SALTSJÖ-BOO
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 mars 2020
  • Ansök senast: 10 april 2020

Besöksadress

FRANCKES VÄG
SALTSJÖ-BOO

Postadress

FRANCKES VÄG
SALTSJÖ-BOO, 13239

Liknande jobb


23 december 2024