OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Craft n’ Draft är en gastropub, där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n’ Draft. I köket och baren. Våra Beer Masters hjälper dig att hitta ölen som passar just dig. Innanför Kulturens Hus välkända fasad finns en varm och avslappnad miljö. Bland tegel, sköna Chesterfieldsoffor och en livlig bar är det lätt att känna sig hemma. Oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en torsdag, en lunch, finfredag, brunch eller Musik Quiz, så ska det kännas välkomnande, familjärt och okomplicerat.
Vi söker dig som vill arbeta som Skiftledare i restaurangen hos oss.
På Craft n’ Draft är det högt tempo och stort fokus på kvalitét som gäller. Du kan arbeta både självständigt och i team, samt kommunicera bra med kollegorna. Ordning & reda är ledord för dig. Du tycker om att arbeta med människor och att ge service till andra. Vi ser helst att du har erfarenhet från bordsservering.
Som Skiftledare arbetar du 100% i driften, du är den som leder och fördelar arbetsuppgifterna för ett team av medarbetare under skiftet. Arbetsuppgifterna inkluderar att assistera avdelningschefen genom att arbeta tillsammans under skiftet för att nå verksamhetens uppsatta mål inom bl. a service, kvalitet, hygien och lönsamhet. Du inspirerar och coachar medarbetare att arbeta mot era dagligt uppsatta mål. Du har daglig uppföljning av kvalitet-, egenkontroll- och säkerhetsprogram. I dina arbetsuppgifter ingår även beställningar, mottagning av leveranser & inventering.
Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den. Erfarenhet från liknande roll är meriterande, men inte ett krav, viktigast för oss är din vilja att utvecklas.
Krav för arbetet är att du har arbetat som arbetsledare minst 1 år, att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat.
Våra öppettider är lagd till dag/kväll och helger. Det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
Då vi serverar alkohol och du kommer vara serveringsansvarig så krävs det att du är minst 20 år.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vid frågor om tjänsten kontakta: Jeanette Lampinen Ek via mail jeanette.ek@ssp.se
Krav
Arbetat med servering
1 års erfarenhet av rollen som ledare
Minst 20 år då vi serverar alkohol på våra avdelningar och du arbetar som serveringsansvarig (Enligt Alkohollag (2010:1622) 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal)
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/