OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Pizza Hut rekryterar. Skiftledare
Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt koncept. Pizza Hut ingår internationellt i Yum!Brands, världens största restaurangföretag med över 41.000 restauranger i 125 länder. Där ingår även Kentucky Fried Chicken och Taco Bell. Företaget omsätter cirka 200 miljoner kronor i Sverige och har cirka 300 medarbetare. Förutom vår världsberömda pizza så serverar vi pastarätter, sallader, smarriga desserter, barnmeny, vin och öl. Vår vision: Service i världsklass genom nöjda medarbetare och ekonomi i balans.
Pizza Hut är ett framgångsrikt företag som ständigt expanderar. Vi söker en skiftledare som älskar service. Du har en god kommunikationsförmåga, är en bra lagkapten, har en positiv attityd och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du har höga krav på dina egna arbetsinsatser och en vilja att ständigt lära nytt.?? Du ansvarar för restaurangens kök och matsal, bemanning samt coachning av medarbetarna under eget skift.
Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär:
- att ansvara för restaurangen under eget skift
- att ansvara för inköp, schemaläggning, personal- och varukostnader
- att leda, motivera och coacha medarbetarna
- ha fokus på detaljer
- att aktivt arbeta mot restaurangens uppsatta försäljningsmål
Vi söker dig som:
- är en genuin ”customer maniac”
- är en naturlig ledare
- är självgående och van att ta egna beslut
- är driven och gilla utmaningar
- är stresstålig
Vi ser gärna att du har grundkunskaper i HACCP. Du ska ha erfarenhet av ledande befattning inom restaurangbranschen och/eller från kedjekoncept. Lön enligt avtal.
Då vi kommunicerar genom vårt rekryteringsverktyg Happyr säkerställ att epost därifrån inte hamnar i skräpposten och du därmed missar viktig information.
Övrigt
- Fast lön:- Timlön enligt kollektivavtalet med HRF.- Tillträdesdatum:Enligt överenskommelse, senast 1. februari
- Rekrytering sker löpande
- Anställningen är på 35 t/v i snitt. Rullande schema med dagtid, kvällar och helger.
Kvalifikationer
- Är du minst 20 år gammal?
- Har du tidigare erfarenhet av ledande befattning inom restaurangbranch eller kedjekoncept?
- Har du grundkunskaper i HACCP?