OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.
SSP söker skiftledare till våra Caféer på Arlanda
Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Som Skiftledare på SSP står du inför en fantastisk möjlighet att få utveckla ditt ledarskap och serviceanda. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.
Tillsammans med dina skiftledarkollegor och avdelningschef kommer du ansvara för att vi levererar service på högsta nivå. Vi förväntar oss att du kan omsätta skriftliga rutiner till praktiskt ledarskap. Naturligtvis är du ett föredöme som coachar dina medarbetare genom ett situationsanpassat ledarskap. För att kunna leda skiftet är denna tjänst till större delen driftorienterad med ett visst administrativt arbete vilket gör att baskunskaper inom Word och Excel är meriterande. Vår verksamhet på Arlanda styrs efter flyget vilket innebär att vi anpassar öppettiderna efter flygavgångar och således blir arbetstiderna från tidiga morgonen till sena kvällen.
Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt flerårig erfarenhet från café och restaurangverksamhet. Du har praktiserat ledarskap antingen genom arbete eller andra relevanta uppdrag.
. Erfarenhet inom restaurang/försäljning
. Goda ledaregenskaper
. Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor
. Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg
. Bor nära Arlanda eller har tillgång till bil p.g.a. arbetstiderna
. Har goda kunskaper i det svenska språket samt kan utrycka dig väl på Engelska
Rekrytering sker löpande
Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Över 20 år
Flytande svenska och god engelska
Någon form av baristautbildning
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic