OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Incontro AB som lagar mat till offentligt finansierade verksamheter, t.ex. förskolor, skolor, äldreboenden. Varje dag lagar Incontros kockar närmare 40 000 portioner mat till Sveriges unga och äldre.
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vi lagar närmre 30 000 portioner mat varje dag till Sveriges för-, och grund- och gymnasieskolor. Vår grundidé är enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat.
I koncernen som driver Incontro finns även koncept restaurangerna Eatery, fest och mötesaktören Memorio, Magnus Johansson Bageri & Konditori och Godsmak, Sveriges ledande B2B leverantör av mat och fika. Läs mer om dessa delar på www.tesergroup.com
Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge service i världsklass. Hos oss erbjuds du en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:
Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.
Nu söker vi världens bästa skolkock till Restaurang Verket i Malmö
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och som anstränger dig för att leverera lösningar för att göra gäster och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne och goda kunskaper om specialkost.
För att trivas i uppdraget har du ett helhetstänk kring måltiden där fokus på hög kvalitet, service och livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med en Kökschef och ett Köksbiträde som tillsammans till en början kommer att laga 800 portioner om dagen. Rollen innefattar tillagning av huvudrätt samt vegetarisk rätt, HACCP, hantera livsmedel säkert och korrekt och vara behjälplig med grovdisken, packa varor och städa.
Kvalifikationer
Utbildad kock med restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande utbildning). Goda matlagnings kunskaper i kall- och varmkök. Meriterande om du har specialkostkunskaper. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid när arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Utdrag ur belastningsregistret krävs för denna tjänst.
Hos oss får du en månadslön med friskvårdsbidrag.
Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta VD Jim Nilsson på jim.nilsson@incontro.com.
Ansök
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Heidi Johansson