OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25 000 barn och unga i våra förskolor och skolor och med mer än 5 000 anställda inom Barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas - här finns arbetsplatser med många möjligheter Allmänt om tjänsten Kök och restaurang är den enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för kostverksamheten. Den består av sju tillagningskök som ger måltidsservice till ca. 6 000 gäster per dag inkl. specialkoster av olika slag. På gymnasieskolorna finns även cafeteriaverksamhet som ryms inom kök- och restaurangenheten. Matsedel upprättas centralt av kostchef med elevers samt personals inflytande. På enheten strävar vi efter en ökad användning av ekologiska livsmedel i tillagningen av kosten I arbetsuppgifterna ingår: Servering av skollunch Diskhantering Städ av matsal Mottagning av leveranser livsmedel Förberedelsearbete i produktion av måltid Cafeförsäljning Arbetsrotation förekommer i verksamheten Kvalifikationskrav: Utbildning från storkök/restaurang eller motsvarande och eller erfarenhet från liknande arbete.