OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Slottsholmen ska vidga vyerna. Här ska det hända saker som öppnar fönster mot den stora världen. Här kan man sikta mot stjärnorna och samtidigt behålla sina rötter. "Jag vill skapa en mötesplats för människor som vill glädja och beröra. Det är min dröm, vad är din? / Björn Ulvaeus"
Vi på Slottsholmen växer och behöver en erfaren, minst 6 år i matsal, servisperson för omedelbar anställning.
Slottsholmen skall vara ett hotell och restaurang, året runt anläggning så vi ser gärna personer som arbetat på anläggningar som sticker ut och som har en exceptionell blick för service och kvalitet sortiment.
Vi erbjuder idag ett spännande urval av mat där vi hängmörar kött stockar i matsalen, och rysk kaviar samsas med väl lagad husmanskost. På sommaren serverar vi mycket skaldjur och vi vill utveckla vårt fiskutbud. Vår vinkällare i närhet till vår chambre separee har ett djup och bredd som imponerar på de flesta.
Under våren öppnade vi ytterligare 33 dubbelrum och därför ökar behovet av att utöka servicen i vår F&B. Vi planerar även att öppna ett angränsande Varmbadhus där vi också kommer erbjuda högklassig servering av mycket hög standard.
Arbetstid kommer variera från tidig morgon till sen kväll 7 dagar i veckan för att kunna prestera till max för våra gäster som kommer från när och fjärran, från Sverige och andra länder.
Du som vill vara med och förmedla vårt budskap, vara med och utveckla vår matsalspersonal och allmänt ta del i vår fortsatta utveckling, tveka inte att höra av dig med ditt gedigna CV. Tjänsten kan tillsättas omgående.
Hoppas vi hörs och ses snart!
Kontaktperson:
Patricia Pettersson
Restaurangchef
Slottsholmen Hotell och Restaurang AB
Slottsholmsvägen 10
59338 Västervik
slottsholmen.com
Ansökan skickas till patricia@slottsholmen.com