OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Slottsholmen är ett hotell med restaurang som har öppet året runt. Vi gillar olikheter och vi vill gärna att de som söker till oss arbetat på anläggningar som sticker ut och som delar vår syn på exceptionell service.
Vi erbjuder ett spännande utbud av mat och dryck där vi bland annat hängmörar kött från lokala gårdar, serverar svensk störrom från Småland och vällagad husmanskost till våra gäster, allt i en härlig miljö.
Under våren 2020 öppnade vi ytterligare 33 dubbelrum och vi planerar även att öppna ett angränsande Warmbadhus som kommer att bidra till ett ökat gästantal för hotellet och restaurangen. Därav behöver vi nu förstärka vårt köksteam med fler glada medarbetare.
Slottsholmen söker nu 2st kockar med erfarenhet av a la carte som vill vara med på en rolig och spännande matresa. Är du driven och passionerad matlagare med naturlig nyfikenhet för råvaror och service? Brinner du för matlagning och genuina smakupplevelser och ge gästen det där lilla extra? Då kommer du trivas här med oss. Du kommer ingå i ett köksteam med hög ambition och bred erfarenhet från jobb både i Sverige och internationellt. Språket i köket är svenska men engelska är accepterat.
Om den sökande:
- C:a 5 års erfarenhet eller mer
- Brinnande intresse för mat och dryck
- Tycker om att jobba i grupp
- Sinne för service, noggrannhet och ordning då vi jobbar i ett öppet kök
- Bor i eller runt Västervik eller är villig att flytta hit.
Lön enligt överenskommelse. Anställningen är tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan till oss.
Intervju och anställning sker löpande och kan tillsättas tidigare.
Skicka din ansökan senast den 1:a september till jan@slottsholmen.com
www.slottsholmen.com