OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en innovativ matälskare som gillar jobba med utveckling, struktur och att leda processer framåt? Vill du hjälpa oss vidare till nästa steg i vår utvecklingstrappa där vi alltid har som mål att vara branschledande med fokus på innovation och med restaurangköket som målgrupp?
Bland Sorundahallarnas kunder finns de mest kräsna krögare som Sverige kan presentera. Vi tar oss an uppdraget att överträffa kundernas förväntningar vilket ställer höga krav på vår prestation och organisation. Hos Sorundahallarna jobbar vi med glädje med att köpa, sälja och utveckla produkter som våra kunder inte klarar sig utan.
I vår anläggning i Hässleholm finns Köket Sorunda, ett produktionskök samt en produktionsanläggning, där våra kockar utvecklar och producerar kvalitetsprodukter som underlättar vardagen för våra kunder, kockarna. Vi brinner för innovation och utvecklar gärna nya produkter som våra kunder saknar, gärna inom det vegetabiliska området eller utifrån användande av olika restflöden, men vi tummar aldrig på kvalitet eller smak.
Vi känner oss säkra på att det finns en mängd smaker och produkter som ännu inte levererats till någon kund och det är här du kommer in. I takt med att vår verksamhet växer är vi nu redo för en Affärs- och produktutvecklare till Köket Sorunda, en del av Sorundahallarnas verksamhet i Hässleholm.
Din roll
I rollen som Affärs- och produktutvecklare kommer du att arbeta nära vår Kökschef och Produktionschef och en av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att utveckla produkter från idéstadie till lagerhyllan på ett systematiskt sätt. För att lyckas med detta ser vi därför att du är en smaksäker person som älskar matlagning och som brinner för effektivitet och ordning & reda. En viktig del i arbetet är att alltid tänka på hur våra produkter kan hjälpa krögaren på bästa sätt så erfarenhet från restaurangbranschen är ett plus.
I din roll kommer det att krävas att du känner till hur man arbetar livsmedelssäkert och du behöver kunna din HACCP. Du koordinerar information till etiketter, emballage och hållbarhetsbelastning till certifiering och du ansvarar för att kalkylera, följa upp resultat och att arbeta med den interna införsäljningen av produkterna.
Arbetet kommer att kräva både självständigt arbete och samarbete med övriga funktioner inom företagen och du ges stor möjlighet att påverka ditt eget arbete och utveckla Sorundahallarnas arbete framåt. Rollen innebär många kontaktytor och du ansvarar för att etablera nya affärsrelationer och utveckla våra befintliga, du är med andra ord en social person och en god lyssnare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månader provanställning initialt. Tillträde enligt överenskommelse. Din placeringsort är Hässleholm och du kommer att rapportera till Platschef SYD.
Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten är en driven och lösningsorienterad person med positiv inställning till utmaningar liksom framgång. Du är analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att ta ansvar för helheten i projekt. Du är kommunikativ och uppskattar öppen och rak kommunikation. Med ett stort kontaktnät och lagspelaranda inspirerar du och visar vägen.
Du har:
• Flerårig erfarenhet från projekt kopplat till produktutveckling.
• Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kalkylering och resultatuppföljning som en del i ditt dagliga arbete.
• Du brinner för det kreativa men har förståelse för hur man landar en idé i en konkret process.
• Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från restaurangbranschen. Vi tror att du som söker själv har rört i grytorna och tagit fram spännande smaker i rollen som köksmästare eller kock.
• Kunskap om processer inom livsmedelsproduktion. Du kan HACCP och är bekant med grunderna i certifieringen FSSC 22000 samt har vana av att bedöma behov av maskiner, kapacitet, livsmedelssäkerhet
• Du har god datorvana och är en riktig fena i Office-paketets vanligaste program, där du ena stunden kalkylerar och följer upp resultat, för att i den andra stunden dokumentera dina innovativa recept eller sätta ihop en presentation för en ny kund.
• Du är en god administratör som gillar att strukturera ditt arbete och du tycker det är roligt att hålla många bollar i luften, du är en mästare på att jonglera olika arbetsuppgifter.
• Du har en god svenska och engelska i tal och skrift, eftersom du behöver kommunicera dagligen både i tal och i skrift med våra kunder, både externt och internt.
• Du har B-körkort. Annars blir det jättekrångligt för dig att besöka våra kunder.
Du erbjuds:
• En möjlighet att få utlopp för din kreativitet och innovationsförmåga.
• En familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation med korta beslutsvägar.
• Ett arbete i bolag med starka varumärken, med en positiv utveckling och mycket stolthet.
• Kollegor med kunden i fokus och djup kompetens om våra produkter.
• Friskvårdsbidrag, frukost, frukt samt att köpa hem våra fantastiska produkter till bra pris.
• Möjlighet att arbeta hemifrån upp till 2 dagar i veckan.
Hur gör jag?
Vi genomför löpande urval i denna rekryteringsprocess så ansök gärna så snart du har möjlighet, via vår hemsida. Sista datum för ansökan är 20 november 2022.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester, intervjuder och bakgrundskontroll. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Bendz via anders.bendz@gronsakshallen.se. Frågor kring rekryteringsprocessen går bra att ta med Emilia Nordström via emilia.nordstrom@gronsakshallen.se.
Varmt välkommen med just din ansökan!
Sorundahallarna består av bolagen Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen Sorunda och Fiskhallen Sorunda som ingår i Martin & Servera-gruppen, en del av Axel Johnson. Vi är Sveriges främsta restauranggrossister inom frukt & grönt, kött & chark samt sjömat. Vi är totalt ca 500 anställda i Stockholm, Göteborg och Hässleholm. Vi är stolta över vår höga kvalitet och goda service där våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång och framtidsresa.