OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Efter en härlig december med massa beställningar och åter igen stress i köket så har vi framtidstro - trots återinförda restriktioner som drabbar Gourmet Sofie hårt. "Alla som kan skall arbeta hemifrån" och vi har företagscatering till 90 % så det är just nu tufft. Men snart behöver vi förstärkning i vårt härliga team på sex personer - vill du bli en av oss?
Gourmet Sofie firar fantastiska 25 år nu i februari 2022 och lagar förstklassig, traditionell catering med modern twist tillagad på de bästa råvarorna - gärna närproducerat, ekologiskt och varor i säsong och mycket vegetariskt och veganskt. Vi erbjuder en bred meny med allt från arbetsluncher och frukostar till spännande bufféer och menyer för bröllop, temafester, invigningar och födelsedagsfester.
Vi söker nu en erfaren, smaksäker och snabb kock som älskar att laga mat och har ett brett kunnande inom matlagning och specialkost.
Du skall ha förmågan att ha många bollar i luften samt vara effektiv och snabbtänkt eftersom det ofta är högt tempo hos oss.
För att trivas i vårt team bör du ha ett härligt humör, vara flexibel och organiserad. Du skall också ha god kommunikationsförmåga samt gilla högt tempo, kunna ta ansvar och arbeta självständigt.
Mer information om oss och vår verksamhet finner du på vår hemsida www.gourmetsofie.se
Är du den vi söker?
Vi hanterar ansökningar och har intervjuer löpande så ansök redan idag via mail - jessica@gourmetsofie.se
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Petersen Barber på 0708-140162.
Vi ser helst att Du har minst 6 års inom yrket och erfarenhet av catering är meriterande. Arbetstiden är måndag till lördag och varierar från kl 06.00-18.00.
#jobbjustnu#kallskänka#catering#dagtid#julbord