OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje
Du blir erbjuden:
En spännande roll som platschef på Sodexos största produktionskök med stora möjligheter att utveckla Sodexos produktion av kylda måltider. Här blir du ansvarig för personal och flertalet kundkontrakt med fullt resultatansvar.
På Stjärnköket arbetar idag cirka 70 personer med både produktion, packning, lager, logistik och administration. I rollen som platschef arbetar du för att utveckla personal, utveckla befintliga kundkontrakt, vinna nya affärer samt för att driva förändringsarbete med mål att stärka konkurrenskraften framåt. Detta görs exempelvis genom effektivisering och digitalisering av produktionkökets olika processer samt våra måltidserbjudanden. Du blir en del av en positiv och framåtsträvande organisation som präglas av medarbetare som är engagerade och delaktiga i verksamheten och som arbetar för våra kunders och medarbetares bästa.
Rätt person erbjuds ett spännande uppdrag där man kommer spela en stor roll i att utveckla kökets konkurrenskraft och Sodexos erbjudande inom mat, vilket är en strategisk prioritering både för Sodexo Sverige och för den globala koncernen. Vi ser även att personen är med i utvecklandet av affärsområdets erbjudande inom måltidskoncept.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Helhetsansvar för Stjärnköket, inklusive resultatansvar och personalansvar
• Kvalitetsansvar samt arbete med uppföljning och utveckling av verksamheten
• Arbeta för att utveckla befintliga affärer och vinns nya affärer
• Resultatuppföljning och budgetarbete inom verksamheten
• Driva projektarbeten
• Utveckla Sodexos måltidserbjudande
• Delta i affärsområdets ledningsgrupp och i utvecklingen av vårt gemensamma arbete
Vi söker dig som:
• Har erfarenhet från produktionsindustri, erfarenhet från matproduktion önskvärt men inget krav
• Har erfarenhet med att arbeta med LEAN
• Har erfarenhet av personalansvar och resultatansvar
• Vi ser gärna att du har universitetsutbildning som exempelvis ingenjör
• Har tidigare arbetet med förändringsarbete
• Har goda erfarenheter av affärsrelationer och gillar kommersiellt arbete för att stärka affären
• Har god administrativ vana tillika dator- och systemvana med goda kunskaper i MS Officepaketet, framförallt Excel
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är det viktigt att du är affärsmässigt styrd och att du har ett driv att förändra och skapa bra service och en bra arbetsplats. Du behöver vara trygg som ledare, kommunikativ och lyhörd för att lyckas i ditt uppdrag.
Övrigt om tjänsten:
Tjänsten är placerad på plats vid Stjärnköket i Märsta med arbetstid dagtid, mån-fre. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning i 6 månader. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Michael Jonsson, mail: michael.jonsson@sodexo.com, telefon: 0730-42 21 26. Vi ser fram emot din ansökan senast 2023-05-04. Intervjuer och urval kommer ske löpande.
Välkommen att söka!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,