OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo Stjärnköket är ett produktionskök beläget i Arlanda Stad utanför Märsta. Anläggningen förser sjukhus, äldreboenden och migrationsverksförläggningar runt om i Sverige med mat och producerar dagligen ca 8000 portioner. Vi söker nu extrapersonal för vårt dietkök. Här tillagas och packas specialkost (sär-när) för personer med allergier, sjukdomar eller särskilda behov.
Totalt söker vi två personer med kunskap inom näringslära och med ett intresse för mat.
OBS! Start omgående!
Uppgifter
Packning av matlådor utformade för bland annat allergier/överkänslighet (exempelvis laktos och gluten), post-operationspatienter, skonkost, konsistensanpassning (timbal och grov paté). Utöver att packa efter en fast bestämd meny kommer du också få använda din kunskap inom kost och hälsa för att anpassa en måltid efter individuella behov. Viss matlagning i storköksmiljö kan även bli aktuellt.
Utöver arbete i packning och kök ingår arbete i AIVO2000 (kostdata och produktionsprogram).
Omfattning
Varannan helg, åtta timmar per dag. Här är det viktigt att du kan jobba de timmar och helger du har tagit på dig då produktionen aldrig stannar. Det kommer även finnas möjlighet att jobba extra under veckorna vid behov. Chans för sommarjobb finns också.
Vad vi söker
För att passa i rollen behöver du klara av att planera upp arbetsdagen och vara lugn samt metodisk i ditt arbetssätt samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt. Vidare ska du ha kunskaper inom näringslära, grundläggande födoämnesallergier och HACCP som du även ska kunna tillämpa i arbetet. Du ska vara stresstålig och gilla ett högt tempo. Slutligen, då kylkedjan från tillagning till kund inte får brytas packas maten i kylrum, dessa håller en temperarur om ca 7 grader. Underställ och mössa används under skyddsrocken men du behöver klara av att arbeta i ett kallt klimat.
Arbetet är varierande och utmanande och ett utmärkt sätt att skaffa dig storköksvana samt få applicera det du lär dig i en verklig situation och samtidigt in foten på en av Sveriges största producenter av mat till äldre och sjuka. För den som är villig att visa framfötterna kan det även fungera som en utmärkt språngbräda till vidare anställning hos oss.
Du kommer att arbeta under dietens arbetsledare Kumara Ginigathgala men intresse anmäls på ben.w@sodexo.com . Rekrytering sköts löpande och vi siktar på att anställa så fort som möjligt.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,