OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetstid: 5 dagar i veckan, 40 timme per väcka
Arbetsplats: Restaurang Long
(kinesiska och västerländska restauranger)
Arbetsinnehåll: Arbeta som kock på en kinesisk restaurang (Hunan cuisine, Sichuan cuisine)
Obs: 1, 6 år eller mer relaterad kökserfarenhet; har mellanliggande eller högre kockcertifikat.
Jobbansvar:
1. Ansvarig för att förbereda och distribuera dagliga tre måltider, bekant med tillagningsmetoderna för olika livsmedel, och säkerställa kvaliteten på maten;
Ansvarig för att kontrollera renlighet och säkerhet i köket;
Bekant med det kantonesiska och Chaozhou-köket, kan laga vissa rätter från Hunan eller Sichuan, vara uppmärksam på kostnadsredovisning, minska matkostnaderna och uppnå lågt pris och hög kvalitet.
5. Övrigt arbete arrangerat av ledaren
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.