OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Skeppsholmen söker Souschef
Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Jobbet
Vi söker nu en Souschef till vårt kök. Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna som gärna får vara från vårt närområde. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket.
Som Souschef på Hotel Skeppsholmen jobbar man på rullande schema med varannan vecka dag och varannan kväll. Du som souschef är du ansvarig för ditt skift och att se till att verksamheten i köket fungerar enligt uppsatta rutiner och mål då kökschef ej är på plats. Du bör vara en bra organisatör då vi har många olika typer verksamheter igång samtidigt som konferenser, event och klassisk a la carte.
Arbetsplatsen är relativt liten och vi jobbar nära varandra, vilket ställer höga krav på samarbetet mellan våra olika avdelningar. Som souschef deltar man aktivt i planeringsmöten och dagliga driftsmöten.
Tjänsten har varierande arbetstider och innefattar både vardag, kväll och helgtjänstgöring.
Du har gärna några års erfarenhet av att ha jobbat som 1e kock eller Souschef. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ledaregenskaper
Dina egenskaper
Du trivs i högt tempo och har en stor passion för matlagning och smaker
Du vill leverera unik service och oförglömliga matupplevelser
Du vill vara med att utveckla vår verksamhet och ditt team
Du är noggrann och håller jämn kvalitet på det du gör
Du är flexibel och lösningsorienterad
Du gillar att jobba i team och är rättvis
Du gillar att hålla ordning och reda
Du är inte rädd för att leda andra och ta egna initiativ
Du talar flytande svenska och engelska
Vad erbjuder vi dig?
En fantastisk arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team
En pulserande miljö där vi älskar att ha kul, både med gäster och kollegor
Ett jobb med stor möjlighet att påverka, allt från menyer, rutiner och arbetssätt
Jobb i en koncern med arbetsplatser runt om i världen
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande.
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till Kökschef Alexander Carnolf via alexander@hotelskeppsholmen.se. Skriv Souschef i ämnesraden.
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46