OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Andra skulle benämna det som sustainable product developer, category manager, nutrionsfysiolog och livsmedelsagronom osv. Vi kallar saker för vad det är och har du det som krävs förstår du vad vi snackar om. Och nu söker vi någon som både kan klura ut och snoka upp framtidens mat, och förstår hur man säkerställer högsta livsmedelskvalitet.
Denna ”någon” är dessutom just en och samma person, eftersom vi dels tror på att kombinera kompetenser, roller och kulturer och dels att det är vad som krävs i vardagen hos det lilla entreprenörsföretaget. Att vi är växtbaserade och redan kommit en bit på vägen behöver vi knappast ens nämna. Inte heller att du båda ska kunna räkna näring och kronor.
Men om vi nu skulle lägga ut texten så skulle det bli ungefär såhär:
Matinnovatör – Du ska innovativt utveckla morgondagens matprodukter för varumärket Renée Voltaire (och Pepstop). För det krävs särskilt goda kunskaper inom växtbaserat livsmedel och erfarenheter från leverantörs- och producentsamarbeten samt inköp. Lägg därtill förmågan att nyfiket fånga in allt det där nya för kroppens och planetens allra hälsa.
Livsmedelskvalitet – Du ska effektivt säkerställa högsta tänkbara livsmedelskvalitet, -säkerhet och -hygien samt produkternas och förpackningarnas hållbarhet (både Renée Voltaire och Pepstop). För det krävs särskilt goda kunskaper inom regelverket för kvalitet och certifiering samt näringslära. Lägg därtill förmågan att snabbt omsätta teori till praktik.
Sist men inte minst, vi kompromissar inte med din passion för nyskapande växtbaserad hälsa och hållbarhet samt lusten till att vilja bidra till något större än att mest gå till jobbet.
Tjänst:
Tjänsten/tjänsterna tillsätts per omgående och är heltid. Maila ansökan och CV till jobb@reneevoltaire.se
Sista ansökningsdag:
31 december 2020. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!