OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Viking Line arbetar vi med tusentals upplevelser! God mat, shopping, spa och underhållning alla dagar i veckan. Nu söker vi dig som vill arbeta extra och sommar inom kök och restaurang på vårt svenskflaggade kryssningsfartyg Cinderella
Ombord på Viking Cinderella finns flera restauranger där The Buffet, som bland annat serverar Svenska Kocklandslagets fantastiska buffé, är den största och mest välkända. Därutöver finns flera À la carte-restauranger som Ocean Grill, Seaview Dining och italienska Bottega Prosecco Bar. I Melody serveras drycker, mackor, fika och enklare rätter. Oavsett var våra gäster väljer att äta är vi stolta över att leverera en riktigt trevlig måltidsupplevelse i skön miljö som hör en nöjeskryssning till.
Inför sommarsäsongen 2020 söker vi nu flera kollegor inom kök och restaurang. Roller som finns är bland annat: kock, köksbiträde/disk, servitör/bar, catringvärd med flera. För vissa roller krävs tidigare utbildning och relevant arbetslivserfarenhet medan för andra räcker det med rätt inställning och hög stresstålighet. I alla roller behöver du dock vara flexibel och ha en vilja att tillsammans med oss leverera den bästa servicen och maten på Östersjön.
Att arbeta på Cinderella
Ett arbetspass ombord kan vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken.
Vi arbetar enligt 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång betald ledighet.
I samtliga roller ingår säkerhetsuppgifter.
Säkerhetsspråket ombord är svenska.
Minimiålder för att jobba på Cinderella är 20 år.
Arbetskläder samt all mat ombord ingår och du bor i egen hytt, du har även tillgång till personalgym och bastu.
Det finns möjlighet till såväl inhopp/extraarbete under vintern/våren som till säsongsanställning under sommaren.
Se filmen om hur det är att jobba ombord https://youtu.be/BDnDv1QGwXU
Känner du att det är dags för ditt livs upplevelse? Varmt välkommen att söka – beskriv i din ansökan vad du har gjort tidigare och vad du vill göra nu.