Arbetsbeskrivning
Om dig
Är du ett köksbiträde som är engagerad, flexibel och noggrann? Då är du den vi söker!
Du ska ha ett genuint intresse för mat och människor för att trivas i vår verksamhet.
Du är bra på att skapa och vårda relationer med ett serviceinriktat förhållningssätt. Din samarbetsförmåga är god och för dig är det angeläget att ha ett bra bemötande. Noggrannhet och organisationsförmåga är viktiga delar som du har med dig.
Krav för tjänsten är treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete som köksbiträde, god datorvana samt erfarenhet av egenkontrollsarbete.
Din framtida arbetsplats
Som köksbiträde arbetar du både i café, restaurang och produktionskök på sjukhuset. Du är delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och alla andra förekommande storkökssysslor. I sjukhusets café serverar vi främst våra egentillverkade sallader, smörgåsar och enklare rätter både för att ätas på plats eller tas med. Tillsammans erbjuder vi den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.
I arbetet som måltidsvärd ansvarar du för att rätt kost når rätt patient vid sjukhusets olika avdelningar. Du serverar dagens samtliga måltider till inneliggande patienter, bereder mellanmål, utför egenkontroll samt för- och efterarbete i samband med måltid. Med hjärtat på rätt ställe och med en omhändertagande inställning erbjuds du här en möjlighet att göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande.
Vi tillämpar rotation i verksamheten men specificera gärna i din ansökan om du är mest intresserad av jobb som köksbiträde, måltidsvärd eller båda delarna. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten tillagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna och till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.
Tillsammans erbjuder vi den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.
Med hjärtat på rätt ställe och med en omhändertagande inställning erbjuds du här en möjlighet att göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande.
Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.
Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.
Vi vill att du bifogar CV, personligt brev och för tjänsten relevanta utbildningsbevis till din ansökan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56