OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Du gillar att möta människor, vill utvecklas och vill ha roligt på jobbet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering i restaurang eller har liknade erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.
Hestraviken är ett anrikt familjeägt hotell som har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en omtyckt restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 28 medarbetare och omsätter ca 27 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels, Historic Hotels of Europe och Svenska Möten. Är certifierade både av Svanen och Krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett genuint intresse för människor och en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Att du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är kan att arbeta i ett högt tempo.
Du behärskar svenska samt engelska i tal
I arbetsuppgifterna ingår ta hand om och ge service till våra gäster, att ha roligt och att utvecklas. Servering av a la carté, festmiddagar och buffér m.m.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommaren på deltid 85% med möjlighet till fler timmar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Kökschef Joakim Tallbäck
0370-336802
Kökschef Malin Tallbäck
0370-336800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336800
Restaurangansvarig Jörg Forsgren
0370-336802
Hotellchef Annelie Carlsson
0370-336800
Ansvarig hotelldel Annelie Carlsson
0370-336800
0738286800
Restaurangansvarig Katarina Gunnarsson
0370-336801