OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nyfiken på att jobba för en godare framtid? Då kanske det här kan vara något för dig.
Nu söker vi en Husmor som kan jobba under sommaren i vår livsmedelsfabrik i Borås.
Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sex fabriker är utspridda från Sölvesborg i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Arboga och Ridderheims.
På fabriken här i Borås tillverkar vi salami, ölkorv och onsalakorv.
Fabriken ligger på Sjöbo och här jobbar cirka 20 medarbetare. Vi söker nu en Husmor som kan jobba i sommar under veckorna 27-30, med möjlighet till fler veckor om man även vill jobba i vår produktion.
Som Husmor jobbar du självständigt med att vårda våra lokaler och servera mat till våra medarbetare som jobbar i fabriken. Du ansvarar för frukost- och lunchservering vilket innebär att lägga beställningar för matråvaror, tillaga maten samt göra en matsedel för varje vecka. Det ingår även i rollen som Husmor att tvätta medarbetarnas arbetskläder och att städa samtliga omklädningsrum, kontor och toaletter.
Vi söker dig som är minst 18 år och självklart gillar du gott samarbete och god mat! För att lyckas i rollen vill vi att du har tidigare erfarenhet av enklare matlagning. Du gillar att ha ordning och reda runt i kring dig och du har ett brinnande intresse inom service. För att vi ska kunna samarbeta med varandra ser vi även att du har god förståelse i svenska, både i tal som skrift.
Som person är du positiv och du tycker om att planera och strukturera ditt arbete. God service är viktigt för dig och du tar ansvar för att hålla en hög servicenivå. Vidare ska du kunna hålla ett högt tempo och kunna prioritera vad som är viktigt just här och nu.
Generell info
Anställningsform: Heltid, säsongsanställning mellan veckorna 27 - 30. Möjlighet till fler veckor om man även vill jobba i vår produktion.
Arbetstid: Dagtid 06:00 – 15:00, måndag till fredag
Arbetsplats: Johannelundsgatan 44, Borås
Krav på tidigare erfarenhet av enklare matlagning
Ansökan
Urval sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Johansson, Platschef Borås, jenny.johansson@atria.com.
Vi ser fram emot din ansökan!