OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Best Western Eurostop Örebro är ett familjeägt hotell inom den globala hotellfamiljen, Best Western som stolt kan presentera över 4000 individuellt ägda hotell världen över. Hotellet inryms i det välkända tornet vid Eurostop på Boglundsängarna i norra Örebro. De 109 rummen och två sviterna fördelat på 12 våningar har alla en modern standard och fylls så väl av affärsresenärer som privatresenärer och konferensgäster. Våra 7 möteslokaler kan fyllas med allt från 2-170 personer i flexibla lokaler där vi erbjuder en helhetsupplevelse med möteslokal, måltider och övernattning.
Vi söker dig som gillar matlagning och har stort intresse att utveckla och förbättra. Du är självgående som kock och trygg med att ta ansvar samt motivera dina kollegor. Vi ser att du är noggrann, effektiv och tar egna initiativ. Du har en god känsla för kvalité och förstår vikten av god hygien och renlighet.
I ditt arbete kommer det att ingå det vanliga dagliga köksrutiner, arbetsuppgifter och det ansvar som finns i ett kök. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom a la carte samt lunch.
Kunskaper och erfarenhet inom till exempel hållbarhet och miljö, HACCP, arbetsmiljö, mm är meriterande.
Som kock hos oss ansvarar du för att restaurangupplevelsen blir den bästa tänkbara för våra gäster. Du kommer att ansvara för att våran a la carte och lunch alltid håller högsta kvalitet och att maten ser inbjudande ut och med detta kommer naturligt hygienansvar. Vi ser att du har ett intresse för matlagning där råvaran sätts högt i fokus.
Vi ser även att du följer företagets policys och riktlinjer samt är en bra teamspelare.