Sommarpersonal till köket - Bufféansvarig

Sommarpersonal till köket - Bufféansvarig

Arbetsbeskrivning

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

Är du Clarion Collection® Hotel Fregattens nya köksstjärna?

Att vi bjuder alla våra gäster på Tonight’s Special och Afternoon Sweets är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna.

Om tjänsten:

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra sommargäster. Det gör du genom att förbereda samt servera frukostbuffé och kvällsmat med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Du bakar, gör sallader, diskar, kokar pasta, säljer dryck till kvällsmaten och när det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Passen är förlagda till både vardagar och helger, du arbetar både tidiga morgnar och sena kvällar. Skift- och helgarbete ingår. Du rapporterar direkt till kökschef Magnus på hotellet.

Om dig:

• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker om att laga mat.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
• Att ha jobbat i kök/restaurang tidigare är en merit.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.

Ansök:

Skicka ditt CV och ett personligt brev till magnus.hagberg@strawberry.se senast 12/4. Rekrytering sker löpande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Robert Wilhelmsson
+46 0703-335566

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Collection Hotel Fregatten
  • 2 platser
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 mars 2024
  • Ansök senast: 12 april 2024

Besöksadress

Skeppsgatan 6
None

Postadress

Hamnplan
Varberg, 43244

Liknande jobb


Köksbiträde

Köksbiträde

20 september 2024

20 september 2024

Måltidsvärd - vikariat

Måltidsvärd - vikariat

20 september 2024

Prepp kock till Broken

Prepp kock till Broken

19 september 2024