OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om vår kund
Denna anläggning är vackert beläget på västkusten och erbjuder hotell, spa, konferens, restauranger och barer. De benämner sig själva som en resort och är ett självklart val både för affärsresan eller privata semestern. Det ligger ett stenkast från stranden och man har en fantastisk havsutsikt från hotellet. De erbjuder flertalet restauranger, både á la carte, spameny i tropisk miljö och bistromeny med uteservering precis vid stranden.
Om tjänsten
Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor kommer du i rollen som kock på á la carte restaurangen, att laga god mat för att skapa en gastronomisk upplevelse för gästerna. Med fokus på säsongens bästa råvaror, både med lokala och globala ingredienser, innehåller köket många klassiska smaker, men har också smaker som överraskar. Inspirationen för rätterna är tagen från tropiska Key West, Miami och Jamaica, men även från klassiska Frankrike och Provence.
Tjänsten är över sommaren, 1 juli till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Reseersättning utgår vid pendling.
Vi söker dig som
- Har arbetat som kock inom Á la Carte i minst 2-3 år
- Brinner för att arbeta med bra råvaror och skapa rätter med inspirerande smaker
- Tycker om att jobba i team för att ge gästerna en matupplevelse som överträffar deras förväntan
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Kan arbeta både dag, kväll och helger
- Talar svenska och engelska obehindrat
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson