OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland med måltidsverksamhet på Universitetssjukhuset i Linköping. Uppdraget innebär
produktion av patientmåltider, catering, restaurang samt måltidsvärdstjänster på flera avdelningar inom sjukhuset
Vi söker nu sommarvikarier till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt
engagemang.
Tjänsterna i vårt produktionskök samt måltidsvärdens uppgift är att göra måltidsupplevelsen för patienterna positiv så att maten blir en del av tillfrisknandet.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av arbete i produktionskök, disk, brickdukning och arbete i avdelningskök med olika arbetsuppgifter såsom:
• Förberedelse/Tillagning av frukost, lunch, middag och mellanmål
• Mottagning av matvagnar
• Dukning av matbrickor
• Servering av matbrickor
• Disk/Städning
• Egenkontroll
• Göra beställningar i kostdatasystem
• Övriga i kök och storkök förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang, arbete i vården eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Datakunskap
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kunden och patientens behov
• God samarbetsförmåga
• Gillar att vara en del av ett lag
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Anställningsform och arbetstider:
Visstidsanställning/Timvikarie. Arbetstid varierande mellan 06-18, vardagar och helger.
Har du frågor kontakta:
Verksamhetsutvecklare/arbetsledare maria.w.andersson@sodexo.com eller Måltidschef lars.attervag@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 30 April. Intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,