OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning som håller öppet 10 månader / år
Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi har två matsalar; Vinterträdgården (150 platser) och Kopparsalen (80 platser). I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror, vi har en stor dryckeslista med fler än 100 olika vinproducenter representerade. Café Solsidan är öppen under högsäsong, här serveras en bistromeny, och ett brett cafésortiment. Samevistet är vår våffelstuga som ligger 3,5 km upp på fjället även den håller öppet under högsäsongen. Vårt nytillskott är Fjällvistet, en pärla ett snöbollskast från hotellet, där våra gäster, förutom att bastu och bada bubbelpool, serveras allt från bastubrickor till måltider.
Högfjällshotellet är Vasaloppscertifierat. Vårt Spa är i toppskick och vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 65p i 2016 års upplaga av White Guide
Sommeliertjänsten på Storhogna Högfjällshotell & Spa
Sommelieren är en viktig kugge i vårt team och en god ambassadör för Storhogna Högfjällshotell & Spa.
Tjänsten som Sommelier i vårt serverings och barteam, består av;
- Strukturera, leda, fördela och följa upp arbetet i våra restaurangverksamheter.
- Gästmottagande, bordsbokningar, och festvåningsarrangemang
- Träning och utveckling av vårt serveringsteam inom dryckeslära
- Ansvarig för underhåll av vinlista och vinkällare
- Sätta dryckespaket till våra olika menyer
- Dryckesinventering
- Dryckesprovningar
- Planering och samarbete med bokning, reception och kök
- Kassahantering och redovisning
- Delaktig i idé och konceptutveckling
Du rapporterar till restaurangchefen
Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst, samt relevant dryckesutbildning.
Som person är du sannolikt;
- Öppen, lyhörd och ansvarsfull och ser utmaningar som möjligheter
- Trivs med arbete i högt tempo och tycker om att "vara steget före"
- Serviceglad, gästfokuserad och en stark säljare
- Mycket intresserad av mat och dryck.
- En lagspelare som sätter en ära i att skapa ett starkt, drivande och säljande team
Vi ser gärna att du;
- Önskar utvecklas inom branschen och drivs av att stärka och driva ett team.
- Har barerfarenhet
- Tycker om att vara i fjällen och utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv
Bifoga gärna en bild till din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Personalboende finns.
Säsongsanställning 25 juli -31 maj (10 månader) med möjlighet till förlängning.
Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan!
Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: jessica.landell@storhogna.com
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583