OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi lagar mestadels mat med lokala råvaror i säsong. Vi har under alla år varit med i White Guide och Kulinariska Gotland. Hos oss vill vi ge alla möjligheten att utvecklas i sina yrkesroller och hjälper gärna till där man känner att man behöver utvecklas. I vår matsal serverar vi det bästa som Gotland kan erbjuda för säsongen i 5-rätters Smakmenyer och i vår a´la carte meny. Vi har även en Bistrodel där maten är något lättare men med fokus på kvalité. Vi har ca 60 platser i matsal och på verandan. Sommartid har vi en fantastisk trädgård där vi serverar luncher samt godsaker som vår konditor trollar fram.
Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att du skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett glatt gäng som har otroligt roligt ihop på och utanför jobbet. Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!
Vi vill att du älskar att engagera dig i våra gästers välbefinnande och ge våra gäster en service utöver det vanliga. Vi vill att du har sommelierutbildning och ett stort intresse för mat och vin i kombination. Vi skulle vilja att du inspirerar och leder övrig serveringspersonal till att utmana sig själva i sina roller.
Vi är ett tajt gäng där alla är lika viktiga, vi ser det som en självklarhet att alla hjälper varandra för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Som Sommelier hos oss på Smakrike har du stora möjligheter att få möta gäster med stort intresse för mat och vin i kombination. I ditt dagliga arbete kommer du att se till att viner och andra drycker serveras på bästa sätt. Du kommer att få rekommendera viner till gäster och sätta passande viner till våra Smakmenyer. Du kommer även få möjlighet att inspirera och utbilda den övriga serveringspersonalen. I samarbete med ägarna kommer du ha möjlighet att påverka inköp av viner och utveckla vinlistan.
I arbetsuppgifterna ingår även servering, då mestadels kvällstid. Vi ser därför att du gärna har några års erfarenhet av a´la carte servering.
Vi jobbar mycket med de underbara råvarorna som finns här på ön och vi vill att alla gäster får en måltidsupplevelse utöver det vanliga. Vi jobbar med Smakmenyer som vi byter efter säsong och tillgång på råvaror. Ofta är det både roligt och utmanande att sätta viner och ha koll på våra menyer. Vi önskar att du har engagemanget och intresset att motivera den övriga serveringspersonalen lära sig mer om mat och vin i kombination. Vi försöker se till att skapa det bästa förutsättningarna för detta. Bland annat tillägnar vi en del tid åt vin- & matprovningar i början av säsongen. Hos oss jobbar man i ett team, under en intensiv period, men ett härligt gäng där gästen och personalens välmående alltid står i fokus.
Perioden det gäller är 10/6 - 30/8
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad