OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bockholmengruppen söker nu sommelier till restaurangen Hötorget Kvarterskrog & Bar
Om Bockholmengruppen
Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!
Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Med prestigelös service och stor flexibilitet vill vi skapa en prisvärd helhetsupplevelse i stimmig kvarterskrogsmiljö!
I kvarterskrogen har vi skapat en miljö där ett öppet kök med gäster sittandes runtomkring och en stor pampig bar stor i fokus mitt i lokalen. Något som vi tror också kommer att fånga uppmärksamheten är hörnan bredvid baren där vi satt musiken i fokus. Här finns plats för både DJ och levande musik. Inbyggt i väggarna finns självklart både ljus och rök. Målet är att AW´n aldrig tar slut, att gästerna kommer in för en snabb törstsläckare efter jobbet och trillar ut mätta och glada när vi stänger.
Längs fönstren har vi vår matsal. Har är det soffor som dominerar i lite olika färgskalor och även golvet skiftar mellan matta, trä och stengolv. Precis som på våra andra kvarterskrogar fyller vi krogen med olika armaturer hängande från taket, sittandes på väggarna och infällda i snickerierna.
Som vinansvarig sommelier inom Bockholmengruppen har du det övergripande ansvaret för vinlistan i sin helhet, på din restaurang. Du ansvarar för att alla inköp sker enligt de ramar som är uppsatta av ledningen, i samarbete med dig och restaurangchefen.
Du är även ansvarig för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt. Du förväntas kunna både mat och dryckesmenyn för att kunna guida våra gäster i vinlistan till den perfekta kombinationen mellan mat och dryck.
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande tjänst, har arbetat på antingen klassiska restauranger eller någon av de lite mer moderna krogarna i Stockholm eller annan storstad. Du tycker själv om att vara ute och äta gott, och känner väl till kroglivet i Stockholm.
För oss är det viktigt att du medverkar till att din restaurang ständigt utvecklas och bibehåller den kvalité vi stävar efter.
Om dig
För att lyckas i tjänsten krävs att du är
- sommelier eller har motsvarande kunskap
- stor passion för mat, dryck och människor
- strukturerad i ditt arbete och resultatinriktad
- entusiastisk och ivrig att dela med dig av dina kunskaper till både personal och gäst
- bekväm med att arbeta i de vanligaste datorprogrammen och använda dig av webbaserade lösningar hos våra leverantörer
Om tjänsten
Som sommelier erbjuder vi dig
-en personlig restaurang med höga ambitioner
- stor frihet under ansvar
- vidareutveckling genom interna och externa utbildningar
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg