OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår sommelier är charmig, driven, öppen, teamspelare, ordningssam och älskar god mat och gott vin i kombination. Du är en vän av naturligt, ekologiskt och hållbart och vi behöver dig på vår magiska ö!
Som vår sommelier tar du emot bordsbokningar och placerar gästerna så att vår restaurang utnyttjas så effektivt som möjligt. Vid behov utbildar du serveringspersonalen i samspelet mellan dryck och mat.
Du råder gästerna vid val av maträtter och berättar om menyn och ger förslag på passande dryck.
Under högsäsong, juli och augusti, serverar vi ca 200 - 300 matgäster under lunch. På kvällen serverar vi à la carte-meny till ca 100 - 150 gäster. Vi har även en enklare servering som löper under hela dagen.
Försäsong har vi en mindre personalstyrka och mycket av fokusen ligger i förberedelser inför högsäsong. Eftersäsong har vi öppet under helger och event.
Arbetstiderna varierar men är mestadels förlagd till em-kväll och helger. Vi tänker oss en säsongsanställning där den största arbetsinsatsen ligger på de två mest hektiska månaderna under sommaren och resterande tid i ett lugnare tempo under för- och eftersäsong.
- Kreativ och nytänkande matlagning med närodlade råvaror i fokus.
- Kommunikation är viktigt
- Alla hjälps åt vid behov
- Det finns alltid något att göra
- Stresstålig & glad
- Gästen i fokus, vi serverar upplevelser inte bara mat och dryck
- Gästen ska känna sig välkomnad, bli vänligt och glatt bemött och få en positiv upplevelse oavsett om vi har hundra gäster eller en gäst.
Vårt fokus är att alla våra medarbetare har en bra miljö att arbeta i med en hög team-anda och möjlighet att vidareutvecklas. Vi skapar en arbetsplats som man vill återkomma till år efter år.