OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Trosa hittar du det excentriska, unika och oändligt charmiga boutiquehotellet Bomans. Vi finns mitt i Trosas hamn, endast 7 mil söder om Stockholm. Alla 42 rum är individuellt inredda med föremål insamlade från olika resor runt om i världen.
Maten är klassisk och helst arbetar vi med ekologiska råvaror och det som finns runt oss i skog och mark.
Trosa är full av aktivitet, framförallt på sommaren, och hotellet är fullt av semestrande gäster. Resten av året har vi en blomstrande weekendmarknad där merparten av våra gäster kommer från Stockholm. I veckorna är det konferenser som gäller och vi har många bröllop och fester året om.
Som sommelier på Bomans ansvarar du för vårt dryckessortiment och du arbetar aktivt med att utveckla vårt sortiment och följa nya trender. Du ansvarar för beställningar, tar hand om inkommande leveranser, underhåll av dryckesförråd samt internutbildning av vår personal.
Du arbetar aktivt i matsalen och är gästernas guide i deras val av dryck och assisterar våra medarbetare i den dagliga driften i matsalen.
Vi söker dig som har en passion för vin, mat och service. Du är tillmötesgående mot gäster och kollegor samtidigt som du levererar en hög och kvalitativ service. Du är driven och tycker om att hålla i vinprovningar. För att klara av uppgiften ska du vara utbildad sommelier.
Du är prestigelös och rycker in där det behövs.
Som person är du positiv, glad, lyhörd och älskar att lära dig nya saker! Du brinner för service och mötet med människor. Din vilja att vara med att utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket är ett krav, för att kunna kommunicera med såväl gäster som kollegor.