OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår dryckesfilosofi
Vi arbetar med vår dryckeslista som om det vore en färskvara. Ekologiskt, ärligt, småskaligt och naturligt är ledord. Vår ambition är att ha en lista med väl valda hantverksdrycker som har en tydlig ursprungskänsla. Vi har inga geografiska begränsningar även om den största fokusen är på Europa. Vi är öppna och känner en nyfikenhet på inhemska druvor från både kända och mindre kända vinområden. Vår ambition är att skapa ett bestående intryck som bygger på en ”här och nu”-upplevelse.
Vi har förståelse för olika gästers tycke och smak. Vår källare innehåller därför både moderna och klassiska produkter samt svenska alternativ så långt det är möjligt, produkter som speglar vårt arv, vår miljö och vår identitet.
Din roll hos oss
Vi söker en sommelier som kan starta sin tjänst omgående på ett 100 % vikariat fram till mitten på juli 2022. Du som söker har dokumenterad erfarenhet från skola, restaurang, krog eller likvärdigt och kan därmed med lätthet matcha all typ av dryck med våra menyer.
Du ansvarar för dryckesinköp, inventering av dryck samt prissättning av dessa för våra båda restauranger. Du håller personalen kontinuerligt uppdaterad om vår dryckeslista så att vi med gott samarbete kan ge gästen en fantastik mat- och dryckesupplevelse.
Allt vi producerar i köket såväl som i matsal är gjort med kärlek och omsorg. Det är därför vi vill att du är engagerad, passionerad och nyfiken. Du vill lära ut såväl som att bli lärd.
Vi är ett ungt och sammansvetsat team från flera delar av världen - med olika språk, bakgrund och erfarenheter. Men tillsammans delar vi den stora kärleken till mat och dryck.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde och lön efter överenskommelse. Arbetstiden är efter rullande schema där helgarbete förekommer. Vill du veta mer om tjänsten kontakta ansvarig Simon Samuelsson på simon.samuelsson@mdghs.com
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!