Sommelier till restaurang & vincafé

Sommelier till restaurang & vincafé

Arbetsbeskrivning

Har du service i blodet, kan "tugget" och har ett doftsinne bättre än många? Då kanske du är vår nya sommelier?
Vi driver två verksamheter på idylliska Käringön.
På Restaurangen jobbar du med avsmakningsmenyer i en kulturhistorisk miljö med fokus på modern nynordisk matlagning. Här får du möjlighet att arbeta kreativt med mat och dryck i kombination med syftet att erbjuda en unik mat- och dryckesupplevelse på Västkusten. Vi jobbar uteslutande med hantverksdryck från noga utvalda producenter.
Vi har också vårt lilla Vincafé, ja vi kallar det så för att det är en härlig kombination av en vinbar och ett stammiscafé. Det ligger mitt i hamnen på bästa läge. Här serverar vi stenugnsbakade pizzor, mellanrätter och kärv espresso, men också en väldans massa goda viner på glas.
Vi söker nu dig som vill ta hand om vinlistan, servera och utbilda nyfikna gäster och sälja en upplevelse! Vi gillar olika typer av vin, men allt är hantverksmässigt gjort och majoriteten av det vi serverar är ekologiskt, biodynamiskt och naturligt. Även om det viktigaste är att det är riktigt gott... Därför är det bra om även du gillar den typen av vin.
Låter det här som något för dig? Tveka inte att höra av dig! Vi ser fram emot din ansökan.
Vi ordnar med boende och schyssta villkor!
Simsonsfamiljen

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Simsons Restaurang & Vincafé Käringön
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 mars 2023
  • Ansök senast: 14 maj 2023

Postadress

Kyrkvägen 501
Käringön, 47474

Liknande jobb


Huvud Sommelier

Huvud Sommelier

5 december 2024