Sommelier/servering 2024

Sommelier/servering 2024

Arbetsbeskrivning

Som Sommelier hos oss arbetar du på Restaurang Bryggan mitt i Hjo hamn. En restaurang som är det självklara målet för turister under sommarhalvåret. Med tjänsten besitter du stor vinkunskap och har ansvar för att matsalsupplevelsen för gästerna sker professionellt med gott bemötande. Du arbetar tillsammans med teamet i restaurangens alla förekommande arbetsuppgifter såsom servering, beställning, dukning, bar etc. Vårt team består sommartid av ca 25 medarbetare.
Vi ser självklart att du har erfarenhet från restaurangbranschen. Intresse för mat och vin är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt medarbetare som känner igen sig i följande:
Du känner stort ansvar för din arbetsplats, är professionell och personlig i mötet med gäster och kollegor. Du är strukturerad och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Din vinkunskap ska genomsyras och föras vidare till övrig personal i den dagliga driften. Som person har du lätt att umgås med andra och genom din närvaro bidrar du till en positiv och bra arbetsmiljö.
Sista ansökningsdagen är den 31 mars 2024.
Tjänsten pågår 1 maj – 30 aug 2024.
Lön enligt avtal eller genom överenskommelse beroende på ansvarsuppgifter.
Ansökan via mail till ansokan@restaurangbryggan.com. Märk ansökan med ”Sommelier”.
Frågor som berör tjänsten: Tobias Gustafsson 0709-509506

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RESTAURANG BRYGGAN HJO
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 december 2023
  • Ansök senast: 30 april 2024

Postadress

HAMNEN 1
HJO, 54430

Liknande jobb


Huvud Sommelier

Huvud Sommelier

5 december 2024