Sommilier

Arbetsbeskrivning

BARBARA - En geografiskt obunden restaurang där den gemensamma nämnaren är eld. Som ett homage till de tider då man eldade under ugnarna för att bränna saltglaserat kommer vi använda oss av eld för att skapa sociala och utmanande upplevelser.
Barbara öppnade våren 2022 i Salthallarna i Höganäs.

Nu letar vi efter dig med stor passion och kunskap om mat, dryck och service.

Gillar du den ständiga jakten på etiketterna som lyfter listan? Om du gör det och samtidigt älskar att coacha och inspirera dina kollegor och ta hand om gäster då är detta en drömtjänst för dig.

Kort om rollen:

Som Sommelier på BARBARA kommer du att vara inblandad i arbetet med dryckesutbudet i alla våra enheter, såväl JUNI Bageri som BARBARA restaurang och vår bakficka, vinbaren.

Rollen syftar till att skapa ett spännande utbud för våra gäster men också att coacha- och utbilda dina kollegor i både vin och värdskap. Vi vill att du håller strukturerade utbildningar men också inspirerar vid dagliga briefingar och coachar i vardagen under service.

Under service har du en fri roll, där vi vill att du är närvarande i hela matsalen och ser både våra gäster och medarbetare.

Vi söker:

Dig som har goda kunskaper i dryckesvärlden men också i matsalsarbete. Du är pedagogisk och trivs i en roll där du kan få andra att växa. Du älskar att prata vin, oavsett om det är för enskilda sällskap i matsalen, vid provningar, för gäster eller kurser för personal.

Meriterade om du sen tidigare haft beställningsansvar och förståelse för det ekonomiska ansvaret som rollen indirekt medför.

Känner du igen dig?

Vi hoppas det och ser fram emot din ansökan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Salthallarna
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 februari 2023
  • Ansök senast: 5 augusti 2023

Liknande jobb


Huvud Sommelier

Huvud Sommelier

5 december 2024