OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu Souchef och kockar inför sommarsäsongen 2021 med löpande tillträde mellan april - juni. Sommarsäsongen sträcker sig sedan till mitten på augusti. Strömma krog ligger fint vid en liten småbåtshamn ute på Värmdö. Kommunalt tar det ca 30 min med buss från Slussen. Vi öppnar upp restaurangen redan till påsk detta år, vilket är en månad tidigare än föregående år. Till en början serveras mat inne i våra lokaler och delvis ute om vädret tillåter. Vi börjar med helgöppet för att succesivt öka med fler öppetdagar desto närmre sommaren vi kommer. Runt midsommar börjar vi ha öppet varje dag sommaren ut. Sommartid har vi endast stora uteservering till restauranggäster. Men vi har även ett litet café / butik inomhus där vi säljer lättare sommarmat och fika som kan avnjutas längs med Strömma kanal eller som take away. En sommar på Strömma krog innebär högt tempo varje dag från midsommar och framåt. Vårt mål är att sommaren ska bli lika bra som förra året och till och med bättre!
Nytt för sommaren 2020 var vårt café/butik där att vi sålde mackor, fika, sallader. Den kommer utvecklas och få ett större utbud detta år. Nytt var även att vi hade öppet hela hösten med helger och även hade julbord. Planen är att kunna fortsätta även denna höst, så möjligheten finns för längre anställning än över sommaren. På hösten packar vi in uteserveringen igen och har endast servering ute för den som vill om vädret tillåter. Vi jobbar då med ett mindre team anställda.
Som kock ser vi att du som söker har några års erfarenhet från yrket och/eller utbildning.
- Du är en team player. Vi har en bra sammanhållning på Strömma mellan servis, kök och disk.
- Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt
- Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet
- Du är punktlig
- Du har en hög arbetsmoral och är fokuserad under ditt arbetspass
- Det är meriterande om du behärskar både varmspis och kallkök
- Körkort är ett plus då det ibland blir tidiga mornar och sena kvällar.
Som souchef ser vi att du har tidigare erfarenheter av samma roll eller annan ansvarsposition, alternativt flera år i branchen med god inblick i rollen som souchef och vill utvecklas.
Förutom ovanstående punker söker vi:
- En erfaren, coachande ledare som gillar att arbeta i team
- Du är öppen för utmaningar
- Du som söker ska ha ett stort engagemang, arbetsglädje och passion för ditt yrke
- Som Sous Chef stöttar du Kökschefen i att leda köket och kockarna framåt
- Du kommer arbeta nära vår kökschef och vara dennes högra hand. När inte kökschefen är på plats är det din uppgift att ha koll på verksamheten och se till att maten håller hög kvalité.
- Du är en förebild för köket när det kommer till matlagning
- Att hålla rutiner och upprätthålla ordning och reda ser du som en självklarhet
- Vi ser även att du har en mycket god samarbetsförmåga och agerar lyhört och uppmärksamt mot dina kollegor
-Du behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort är ett plus då det ibland blir tidiga mornar och sena kvällar. Vi ser att en chef i köket alltid ska vara på plats.
Om du känner igen dig i beskrivningen och vill ha en kul sommar i stockholmsskärgård, så ser vi fram emot din ansökan.
Kika gärna in på våran hemsida www.strommakrogochkanalbar.se