OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sheraton Stockholm Hotel söker en engagerad Sous chef. Du ansvarar för den dagliga driften för ca 6-8 personer som du lär upp, stöttar och utvecklar. Om du är kreativ, flexibel, brinner för att leverera förstklassig mat och har tidigare erfarenhet av ledarskap inom en förstklassig hotell- eller cateringverksamhet kan det här vara rätt roll för dig.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Se till att alltid sätta våra gäster i första hand och se till att de alltid får en minnesvärd upplevelse.
· Delaktig i meny skrivning.
· Delaktig i HACCP kontroller.
Du som söker har:
· Utbildning inom och /eller minst 5 års erfarenhet som kock.
· Tidigare erfarenhet i en arbetsledande position
· Erfarenhet och mycket goda kunskaper inom det svenska köket.
· Bra servicekänsla och en genuin vilja att överträffa gästers och anställdas förväntningar.
· Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Dina arbetstider kommer att vara varierande med kvällar och helger.
Tjänsten är en tillsvidaresanställning på 100% och vi tillämpar kollektivavtal.
Vid eventuella frågor kontakta gärna Cor van der Plas (Executive Chef) on 08-4123490.
Om detta stämmer väl in på dig och om du ser fram emot ett roligt jobb i en internationell miljö ser vi fram emot att höra från dig inom kort.
På Sheraton Stockholm Hotell och Marriott International erbjuder vi dig en tjänst i en fantastiskt och varm miljö. Vi erbjuder utvecklings och karriär möjligheter internt och internationellt och som anställd har du dessutom möjlighet att besöka några av våra drygt 8000 hotell världen över till väldigt förmånliga priser.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Director of Human Resources Thomas Johansson
08-412 35 20
Human Resources Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Michaela Bussler
+468412 34 00
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123701
Ross Seward
08-412 34 00
Bram Visser
+4684123400
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123500
Ross Seward
08-412 34 00