Sous chef

Sous chef

Arbetsbeskrivning

På Koizen söker vi någon som har jobbat japansk mat och har hantera fisk och skaldjur innan bekant med olika asiatiska råvaror.
i jobbet får man lära sig om olika tekniker och hantering av råvaror på det japanska sättet.
man ska kunna file fisk, skära grönsaker, tvätta ris, koka buljong, göra såser och öppna skaldjur

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Koizen Göteborg
  • 2 platser
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 april 2022
  • Ansök senast: 6 juni 2022

Postadress

Nordenskiöldsgatan 24
Göteborg, 41309

Liknande jobb


Souschef säsongen 2025

Souschef säsongen 2025

9 januari 2025

7 januari 2025

sushi chef

28 december 2024

23 december 2024