Sous chef

Arbetsbeskrivning

Vågar du tro på att ett bageri kan leverera förstklassig mat? - Det gör vi!

Vi på Robin Delselius söker nu en Sous Chef till vår nya storsatsning ute vid Grisslinge havsbad ute på Värmdö.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av att leda och inspirera till fantastiska maträtter och matiga mackor av alla dess slag. Här är tanken att servera allt från en Toast Ruben till ångad rimmad Torsk med brynt smör och brännvinssallad.

Robin Delselius förknippas ofta med kondisbitar som toscalängder, mazariner, bullar och diverse matbröd men har nu valt att slå på stora trumman och även våga kliva in i matvärlden.

Robin har köpt tillbaka sin mammas gamla bageri/konditori mitt på Värmdö och vill utveckla konceptet genom att servera vällagad mat som gör skillnad både för knopp, kropp och miljö, men fortfarande med brödet i fokus kunna leverera mat av högsta kvalité med ett nytänk av att våga mixa bagerivärlden med matvärlden.

I tjänsten ingår förutom att laga god varm mat att komma med idéer på sallader, varma och kalla mackor.
Vara med i produktionen av mackor och sallader.
Göra matlådor för take away.
Beställa varor samt vara med ochsätta menyer, skratta, utföra haccp kontroller, inspirera och leda tillsamman med vår kökschef.

Är du redo för denna utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Robin Delselius bageri
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 april 2022
  • Ansök senast: 13 oktober 2022

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024