Sous Chef

Arbetsbeskrivning

Vågar du tro på att ett bageri kan leverera förstklassig mat? - Det gör vi!

Vi på Robin Delselius söker nu en Sous Chef till vårt nya satsning ute vid Grisslinge havsbad på Värmdö.

Robin Delselius förknippas ofta med kondisbitar som toscalängder,
mazariner, bullar och diverse matbröd men har nu valt att slå på stora
trumman och även våga kliva in i matvärlden.

Robin har köpt tillbaka sin mammas gamla bageri/konditori på Värmdö och vill
utveckla konceptet genom att servera vällagad mat. Vi vill kunna leverera mat av högsta kvalité med ett nytänk av att våga mixa bagerivärlden med matvärlden. Här är tanken att skapa en hybrid mellan ett bageri och en restaurang genom att servera både varma och kalla rätter.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av att leda och inspirera till fantastiska maträtter.

I tjänsten ingår förutom att laga god mat att komma med idéer på sallader, varma och kalla mackor samt varm mat.
Vara delaktig i produktionen av mackor och sallader.
Göra matlådor för take away.
Beställa varor samt vara med och sätta menyer, skratta, utföra haccp kontroller, inspirera och leda gruppen tillsammans med vår kökschef.

Är du redo för denna utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Robin Delselius bageri
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 augusti 2022
  • Ansök senast: 4 februari 2023

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024