Sous chef

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning.

På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang.

Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team!

Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Salt & Sill, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje.

Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster på ett utmärkt sätt och tar ansvar för att uppgifter utförs effektivt och noggrant. På Salt & Sill värderar vi högt ansvarsfullhet, engagemang och positivitet. Flexibilitet och en stark servicekänsla är också egenskaper som vi ser värde i och är övertygade om att din närvaro kommer att förstärka vårt team och skapa en inspirerande arbetsmiljö fylld med glädje och spännande möjligheter.

Vi söker nu vår nya sous chef!

Vad innebär tjänsten:

Maten på Salt & Sill har alltid varit kärnan i verksamheten och är en stor anledning till att Salt & Sill är den destination vi är idag.

Vi har ett kreativt kök som hela året arbetar med att förnya och utveckla det vi serverar och arbetar mycket med lokala råvaror och råvaror i säsong.

Vi söker en person som brinner för matlagning, som har ett kreativt och innovativt sinne och som kan bidra till att Salt & Sills mat och koncept aldrig står still.

Som ledare i vårt kök förväntas du vara förtroendeingivande, inspirerande och ha ett tydligt ledarskap. Du har god kommunikativ förmåga, skapar trygghet och kan leda ditt team mot uppsatta mål.

Som sous chef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

Krav:

- Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som kock, idealiskt sett med tidigare erfarenhet av att arbeta som sous chef eller i en liknande ledande roll.

- Expertis inom olika matlagningstekniker och förmåga att skapa innovativa och lockande rätter.

- Tidigare erfarenhet från a la cartekök.

- Ledaregenskaper och förmåga att inspirera och motivera kökspersonalen.

- Utomordentlig kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.

- Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider.

- Kunskap inom Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Teams mm).

Ansvarsområden:

- Assistera chefen i att planera och organisera köksverksamheten för att säkerställa en smidig och effektiv drift.

- Förbereda och tillaga rätter av hög kvalitet enligt recept och gästernas önskemål.

- Övervaka kökspersonalen och ge feedback och vägledning för att säkerställa att höga standarder upprätthålls.

- Ansvara för att hantera lager och inköp av livsmedel för att säkerställa tillgången på färska ingredienser.

- Säkerställa att köket upprätthåller höga hygien- och säkerhetsstandarder vid all tidpunkt.

Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift.

Anställningsvillkor:

- Säsonganställning.

- Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid.

- Personalboende finns tillgängligt.

- Lön enligt avtal.

Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Salt & Sill
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 mars 2024
  • Ansök senast: 22 augusti 2024

Besöksadress

Myggenäsv. 2
None

Postadress

BOX 6060
MYGGENÄS, 47117

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024