Sous Chef

Sous Chef

Arbetsbeskrivning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar mötesplatser som ökar livskvaliteten för våra gäster och kollegor. Hos oss är du alltid där det händer, mitt i hjärtat av staden eller på flygplatsen. Och kärnan i det hela; Vår engagerade och kunniga personal, som ser till att gästerna upplever något mer än bara en övernattning.

Vi söker nu en Sous chef som bidrar till att skapa en unik upplevelse för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Med din kunskap och passion för mat så kommer du vara en del till att vi fortsätter utvecklas och skapa förutsättningar för nya affärer. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Vill du skratta & ha roligt på jobbet? Välkommen till gänget!

Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig:

- Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotell personal

- Att du ingår i beslut som rör din avdelning

- Att just din åsikt spelar roll

- Att du kommer att uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer

- Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt

- Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill

- Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring

Vi erbjuder:


Möjligheter till professionell och personlig utveckling konkurrensvillkor


En kultur präglad av hög yrkeskompetens, yrkesstolthet och engagemang

• Personalförmåner inom Strawberry & samarbetspartners

Våra mål är skyhöga och du kommer att mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag tar de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest engagerade och kompetenta medarbetarna i branschen. Är du en av dem?

Just nu söker vi en driftig, professionellt skicklig Sous chef med öga för kvalitet och erfarenheter.
Som Sous chef ansvarar du för drift och kvalitet i kökets produktion samt ansvarig för avdelningens medarbetare.

I tjänsten ingår bland annat följande arbets- och ansvarsområden:

• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk.
• Samarbeta med övrig ledning, kollegor och medarbetare för att fokusera på goda och oförglömliga gästupplevelser.
• Analysera avdelningens prestationsutveckling, och utarbeta proaktivt aktivitetsplaner.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med meny skrivningar för samtliga F&B avdelningar.
• Se till att alla anställda på avdelningen är uppdaterade om hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner och andra relevanta tillämpliga lagar, förordningar och regler.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Prissätta och säkerställa rätt portionsstorlek på produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
• Se till att alla köp är i enlighet med inköpspolicyn.
• Ta fram menyer, samt vara lyhörd och proaktiv i förhållande till kundernas önskemål.
• Varuräkning enligt hotellets och kedjans policy
• Rapporterar till Executive Chef

Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.

Lön: Enligt överrenskommelse
Anställningsform: 100% anställning
Arbetstider: Varierande, dagtid, kvällar & helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?!

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag går ut.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Sundsvall
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 november 2024
  • Ansök senast: 31 januari 2025

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024